Sepet - Yasmin Ahmad, 1958-2009; Elina Shukri (Kuala Lumpur : Golden Sattelite, 2005)
Kisah cinta dua remaja yang berlainan bangsa dan agama. Cinta lelaki Cina, penjual VCD haram bernama Jason dengan Orked, gadis ayu daripada keluarga Melayu yang baru tamat tingkatan lima
Title from title screen
Executive producer, Rosnah Mohd. Kassim ; director of photography, Keong Low ; editor, Affandi Jamaludin
Pelakon: Ng Choo Seong, Sharifah Amani, Ida Nerina, Harith Iskandar, Linus Chung, Adibah Noor, Tan Mei Ling
Keywords: Love in motion pictures; Malay drama