Membentuk remaja pencorak dunia [videorecording] - Md. Izudin Ali; Sani Jiran; Telaga Biru ([Kuala Lumpur] : Telaga Biru, 2006)
Skop ceramah merangkumi cabaran-cabaran yang perlu dihadapi remaja dalam mencorak dunia yang lebih positif dalam persekitaran negatif, strategi dan persiapan remaja, sumbangan remaja dan bidang terkini yang mesti dicorak oleh remaja
Title from title screen
Penerbit eksekutif, Waharp Yusoff ; grafik, Yosh ; jurukamera, Mohd Taib Suhut, Helmi Abd Mutalib
Penceramah: Md. Izudin Ali
Keywords: Motivation (Psychology) in adolescence; Teenagers -- Conduct of life; Self-actualization (Psychology) in adolescence