Koleksi puisi bermontaj - Dewan Bahasa dan Pustaka (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2007)
Koleksi puisi terbaik penyair Malaysia abad ke 20. Mengandungi biodata penyair, video montaj, bacaan puisi, karaoke dan sebagainya
Jilid 1: Usman Awang, KEMALA, Siti Zainon Ismail, A. Ghafar Ibrahim ; Jilid 2: Pungguk, A. Samad Said, Kassim Ahmad, Salmi Manja ; Jilid 3: Suhaimi Hj. Muhammad, Affrini Adham, A.S.Amin, Noor S.I., M.Ghazal, Dharmawijaya ; Jilid 4: Nor Aini Muhammad, Nahmar Jamil, Alis Murini, A.Wahab Ali ; Jilid 5: J.M.Aziz, Firdaus Abdullah, Shamsuddin Jaafar, Jihaty Abadi, Ahmad Razali ; Jilid 6: ahmad Sebi, A.Latiff Mohidin, Mahaya Mohd. Yassin ; Jilid 7: A.Ghani Abdullah, Hadzrami A.R, Mokhtar Yassin, Rahman Shaari, Rahimidin Zahari ; Jilid 8: Zaen Kasturi, Rejab F.I., Lim Swee Tin, Marsli N.O., Siti Zaleha M.Hashim
jilid 1-8
Keperluan sistem: Sistem Pentium III dan ke atas ; 128MB RAM ; paparan resolusi 800x600 piksel ; paparan bunyi 16 bit dan seumpamanya ; pemacu CD-ROM 40x dan ke atas
Keywords: Malay poetry -- Collected works; Malay literature