Kesenian tradisional negeri Melaka - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2006)
Mengandungi koleksi persembahan lagu-lagu dan pantun yang beradatkan kesenian negeri Melaka seperti Rejang, Nazam, Dondang Sayang, Pantun dan Rebana Keras
Title from title screen
VCD format
Keywords: Folk songs, Malay; Folk songs -- Malaysia -- Melaka; Folk music, Malay