Remp-it - Ahmad Idham; David Teo; Farid Kamil; Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.; Golden Satellite Marketing Sdn. Bhd. (Malaysia : Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd. : Golden Satellite Marketing Sdn. Bhd. [distributor], [2006], 2006)
Filem ini mengisahkan Madi yang bekerja sebagai pengantar surat yang gemar berlumba secara haram dan menunjukkan aksi berani di jalan raya. suatu hari, Madi di cabar Spark dan mereka beradu kecekapan. Malangnya, Madi kalah. Lebih mengharukan, Madi dipukul dan motosikalnya dibakar
Title from title screen
Penyunting, ahmad Mustadha ; skrip, lakon layar, Farid Kamil ; konsep cerita, David Teo, Farid Kamil
Pelakon : Farid Kamil, Julia Hana, Zul Huzaimi, Cat Farish, Aqasha, Shah Kassim
Keywords: Social problems in motion pictures; Gangster films