Terrorisme bukan jihad - Naik, Zakir, 1965-; PT Merak Cipta Indo Kreasi; Islamic Research Foundation ([s.l] : Ababil, ; Indonesia : PT Merak Cipta Indo Kreasi [distributor])
Membicarakan mengenai jihad dalam konteks agama Islam. semua wacana perbincangan di kaji berdasarkan Al-Quran dan dikuatkan dengan alasan dan logik ilmu pengetahuan, termasuk pandangan para ahli perbincangan tentang'Terrorisme bukan jihad'
Title from title screen
Dalam bahasa Indonesia
Penceramah: Dr. Zakir Naik
Keywords: Terrorism; Political violence