Warisan 1922-1976 - Pen, Kim Pew; Filem Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Malayan Film Unit)
Mengenai warisan-warisan yang ditinggalkan bermula dari tahun 1922 sehingga tahun 1976 iaitu 19 tahun selepas merdeka.
Title from title screen.
Muzik, Mohd. Noh Iman ; penyunting, Soosai Santhanasamy ; penyelarass, T. Param.
Keywords: Malaysia -- History; Malaysia -- Politics and government; Malaysia -- Economic conditions