Ke arah pembentukan istilah yang sempurna - Dewan Bahasa dan Pustaka; Mabbim (Organization). (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pendidikan Malaysia, 1992)
Formations of Malay language terminology used in field studies; collection of articles; volume commemorating the 20th anniversary of Mabbim, Majlis Bahasa Brunei Darussalam-Indonesia-Malaysia.
In Malay.
Subtitle on cover: Ulang tahun ke-20 MABBIM, Majlis Bahasa Brunei Darussalam Indonesia Malaysia.
Mengandungi rujukan.
Keywords: Mabbim (Organization).; Malay language -- Lexicology