Koleksi video geografi PMR - Pelangi MindEdge Sdn. Bhd.; Penerbitan Pelangi Sdn. Bhd. (Selangor : Pelangi MindEdge Sdn. Bhd., 2005)
Merangkumi topik-topik penting yang dipilih khas daripada sukatan pelajaran geografi tingkatan 1 hingga 3. Topik-topik ini dipersembahkan dengan teks, grafik, animasi dan huraian yang menarik
jilid 1. Koleksi video geografi PMR I - jilid 2. Koleksi video geografi PMR II - jilid 3. Koleksi video geografi PMR III
Keywords: Malaysia -- Geography -- Study and teaching (Secondary); Malaysia -- Geography -- Computer programs; Malaysia -- Geography