Kit penyelesaian wasiat & hibah menurut undang-undang syariah - N Knowledge Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : N Knowledge Sdn. Bhd., 2006)
Menggandungi buku, set borang wasiat dan juga cd-ausio mengenai penerangan, penjelasan dan contoh yang sesuai berkenaan dengan wasiat dan hibah menurut undang-undang Islam
Disertakan bersama 1 buku teks, 5 dokumen surat ikatan wasiat (salinan dan dokumen asal), 1 panduan penulisan wasiat Islam dan surat ikatan hibah
Keywords: Wills (Islamic law); Will -- Religious aspects -- Islam; Wills