Ustaz Hj. Ashaari Muhammad multimedia book - Ashaari Muhammad, 1937-; Spectral Multimedia; Penerbitan Minda Ikhwan; Mawaddah Production ([Selangor] : Spectral Multimedia)
Mengandungi sinopsis untuk 200 buah buku, 100 buah nasyid dan 1500 buah sajak karya Ustaz Hj. Ashaari Muhammad
Keperluan sistem: Multimedia PC with Pentium or higher processor. Min 16 MB RAM, sound blaster or compatible sound card, double speed or higher cd-rom drive
Keywords: Islam -- Sects; Religios thought; Islam -- 20th century