Generasi demi generasi - Rusli Harun, Dato'; Azman Azif Hj. Mohamad; KiraWang Sdn. Bhd.; Rancangan Televisyen Malaysia (Malaysia : KiraWang, 2001)
Berkaitan dengan pembangunan yang berlaku di Malaysia dan perubahan yang berlaku dari segi pembangunan dan juga cara hidup rakyatnya
Mengandungi 13 episod
Penyunting, Henry Yap...[et al.] ; penerbit eksekutif, Zabidi Sanip
Suara latar : Ngasri Zain
Keywords: Economic development -- Social aspects -- Malaysia; Islam and state -- Malaysia; Social service -- Malaysia; Infrastructure -- Social conditions -- Malaysia; Social life and customs -- Malaysia; Malaysia -- Economic conditions; Malaysia -- Social conditions