Lawatan ke Kalimantan Barat 1993 - Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Jabatan Muzium dan Antikuiti, 1993)
Lawatan ke Kalimantan Barat di kilang membuat kain, ke tempat memintal benang, lawatan ke muzium, lawatan ke Sambas, Kampung Semberang melihat proses menenun kain masyarakat Bugis di Kota Madya, Samarinda.
Copy available in DVD format
Keywords: Kalimantan Barat (Indonesia) -- Description and travel