21 kaedah mendidik anak yang cemerlang - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn. Bhd., 2002)
Ringkasan: Menjelaskan 4 tahap didikan anak serta kupasan lengkap 21 kaedah mendidik secara terperinci. Ianya merupakan panduan bersumberkan al-Quran, hadis dan psikologi.
Penerbit eksekutif, Haji Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Parenting; Child rearing