Amalan Bahasa Melayu kelas peralihan (Kuala Lumpur : Kiddie World Multimedia Sdn Bhd)
Siri Bestari Bahasa Melayu ini dihasilkan mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia selari dengan huraian sukatan pelajaran edisi Sekolah Bestari.
unit 1. Saya dan komuniti - unit 2. Sekolah kebanggaanku - unit 3. Haiwan dan tumbuhan kesayangan - unit 4. Kemudahan awam - unit 5. Gemilangnya tanah airku
System requirements: Windows 95, Pentium, 16 MB RAM, SVGA (640 x 480), 256 colurs, sound board 16 bit, CD ROM driver 2X speed.
Keywords: Malay language -- Study and teaching (Elementary); Malay language -- Study and teaching