Junjungan mulia - Arab; Arab; Ajai; BMG Music (M) (Kuala Lumpur : Warner Music, 1998)
Mengandungi 14 lagu-lagu nasyid daripada kumpulan nasyid terkenal
Executive producer, Nasser Abu Kassim, Aziz Bakar
Penyanyi: Raihan, Nowseeheart, Hijjaz, Brothers
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam; Islam