Remedi-remedi bagi kemungkiran kontrak di Malaysia - Cheong, May Fong (Petaling Jaya, Selangor : Sweet & Maxwell Asia, 2004)
Law of contract in Malaysia
'Senarai kes': p. [xxi]-xxx
'Senarai statut': p. [xxxi]-xxxiii
Keywords: Contract law -- Breach of contract -- Remedies -- Malaysia; Contract law -- Remedies -- Malaysia; Breach of contract -- Malaysia; Contracts -- Malays; Commercial law -- Malaysia