Semarak naga - William, Gan; Jason, Kok (Kuala Lumpur : New Southern Records Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan tentang seorang remaja bernama Saga yang berasal dari kampung dan mempunyai kemahiran seni mempertahankan diri yang tinggi. Tujuan asal Saga ke bandar adalah utuk melawat ayahnya yang sakit dan bekerja dengan seorang usahawan yang kaya. Kehadiran Saga telah menimbulkan pelbagai konflik, menjadi fitnah dan menjadi bahan mainan orang kaya
Penerbit eksekutif, Iman Wan ; skrip, Kash S. Johan ; penyunting, Alex Ng
Pelakon: Ezany, Lando, Naqiu Boboy, Linda Hashim, Ann
Keywords: Heroes in motion pictures; Love in motion pictures