Manisnya hempedu pahitnya madu - Hock; Zainal T.J. (Kuala Lumpur : PMP Entertainment (M) Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan tentang helah seorang suami untuk mencari isteri lain. Pelbagai helah dan telatah lucu lakonan Zul Yahya sebagai seorang suami yang dlam pada masa sama mempunyai teman wanita dan berhajat unruk mengahwininya. Bagaimanapun, rahsianya terbongkar dan diketahui oleh isterinya
Penerbit eksekutif, Danny Liew ; karya, ida Yuhana Sulaiman
Pelakon: Zul Yahya, Yang Kassim, Zizie Ezette
Keywords: Comedy films