Maximum - Endee Zakari; Sham Bedoq (Kuala Lumpur : Sendi Mutiara Marketing Sdn. Bhd., 2003)
Perlumbaan kereta haram sering dikuasai oleh kumpulan Maximum yang terdiri daripada xy, Ayie, Ery, A.D dan Gina, sehinggalah tercetus perbalahan diantara mereka sejak kemunculan Pekin. Intan, adik Xy menaruh hati terhadap Pekin. Ini menimbulkan lagi kemarahan kepada Ayie yang telah lama menaruh harapan sebelum kemunculan Pekin
Title from title screen
Penerbit eksekutif, Hj. Rusdi Salleh ; skrip, Xy ; editor, Chemical Brothers
Pelakon: Xy, Ayie, Ery, A.D., Gina
Keywords: Social problems in motion pictures; Youth in motion pictures