Rasuk - Dean Muzki Ratna; Omela Corporation (Kuala Lumpur : Omela Corporation, 2003)
Mengisahkan tentang pengembaraan dua sahabat, Mus dan Zam di dalam sebuah hutan di satu kampung yang akhirnya membongkar kehidupan misteri keluarga Mak Jah dan anaknya Mawar
Skrip, Shariza Mahmud
Pelakon: Ijoy, Baggio, Zul Yahya, Sharifah Shahirah
VCD format
Keywords: Ghosts in motion pictures; Suspense in motion pictures