Histeria - Puteh Jerineh Ramli; Anwardi Jamil (Kuala Lumpur : Audio One Entertainment Sdn. Bhd., 2003)
HISTERIA menampilkan kisah di sebuah kolej, di mana tiga pelajar asrama menerima seorang gadis baru sebagai teman sebilik mereka. Akan tetapi yang peliknya, teman baru mereka itu tidak pernah kelihatan pada waktu siang dan hanya pulang ke bilik selepas maghrib
Penerbit eksekutif, Thorpe Ali ; lakun layar, Anwardi Jamil
Pelakon: Hani Mohsin, Masnaida Samsudin, Isma Aliff
VCD format
Keywords: Suspense in motion pictures; Ghosts in motion pictures