Anak bapak - Raja Ahmad Alaudin; Lazizah Ahmad (Kuala Lumpur : VBG Network Sdn. Bhd., 2002)
Mengisahkan tentang seorang bapa yang sudah tua, dan sudah nyanyuk. Dia tinggal bersama dengan anak perempuannya. Keadaannya yang nyanyuk dan selalu membuat huru rara membuatkan anaknya ingin menghantarnya ke rumah orang tua. Berita ini membuatkan bapanya melarikan diri dan tinggal bersama anak lelakinya Hisham
Penerbit eksekutif, Jalena Rejab ; penyunting, AVID Faizul Mohd Noh
Pelakon: Zami Ismail, Rusdi Ramli, Zaidi Omar, Rosnah Johari, Intan Azura
VCD format
Keywords: Family in motion pictures