Bukan pimai pimai - Nurhalim Ismail; Sabri Yunus (Kuala Lumpur : Nur TV Production, 2003)
'Bukan PiMai PiMai' mengisahkan sekumpulan teater di Kelantan yang bercadang untuk membuat pertunjukan teater bernama'Hantu' di Kuala Lumpur. Sedang mereka rancak membuat persediaan untuk pertunjukan tersebut, penaja mereka menarik diri dan ini memaksa mereka mencari jalan untuk menampung perbelanjaan di Kuala Lumpur
Penerbit eksekutif, Masshita Ab. Rahman ; skrip, Sabri Yunus
Pelakon: Zami Ismail, Ahmad Busu, Angeline Tan, Khatijah Tan, Imuda
Keywords: Comedy film