Siapa tak sayang bini 2 - Naga (Kuala Lumpur : Megasari Entertainment, 2003)
Mengisahkan kehidupan suami isteri dan kisah rumah tangga yang menghadapi pelbagai dugaan termasuk pihak ke tiga. Pelbagai kerenah isteri dutunjukkan demi mempertahankan suami dan rumah tangga masing-masing
Pengurus produksi, Isnawan L. ; skrip, A.R. Badul
Pelakon: A.R. Badul, Saiful Apek, Maidin
VCD format
Keywords: Comedy films; Love in motion picture