Cerita lagenda & khazanah di Malaysia - Ida Rahayu Md. Noor (Nilai, Negeri Sembilan : Eurofine)
Membongkar kisah-kisah lama serta khazanah yang terdapat di seluruh Malaysia. Dapat membawa golongan muda serta tua untuk mengetahui tentang latar belakang sejarah negara kita.
episod 1. Air Panas Poring, Gn. Semenyih & Kota Duyung - episod 2. Batu Yak Sek, Pokok Pontianak & Candi Lembah Bujang - episod 3. Harta karun, Pulau Duyung & kubu lama - episod 4. Pasir Salak, Rumah Pak Ali, ghazal & Istana Seri Menanti
Copy available in DVD format
Keywords: Malaysia -- History