Boboy the movie - Ho, Kai Peng; Kok, Tzyy Haw (Kuala Lumpur : New Southern Records, 2002)
Naqiu, Shah, Muz, Didi dan Zul berhasrat untuk menjadi sebuah kumpulan muzik popular. Impian mereka telah membawa 5 teman sekolah dan sekampung ini melalui berbagai peristiwa yang tidak pernah didugakan. pada satu hari Naqiu telah sesat di dalam hutan dan telah bertemu dengan seorang lelaki misteri (Shamsulazman). Dari situlah bermulanya satu perjalanan yang penuh dengan cabaran bagi Naqiu dan teman-temannya. Tragedi bertambah apabila jiran dan teman baik Naqiu iaitu Azura (Nurul Akma Afida) mengidap penyakit hemophilia. Persahabatan Naqiu, Shah, Muz, Didi dan Zul berpecah belah. Dapatkah mereka bersatu semula? Dapatkah mereka mengatasi segala rintangan-rintangan yang melanda? Dapatkah mereka mencapai impian mereka?
Penyunting, Alex ; juru kamera, Lock Weng Yuan ; muzik, Boboy ; skrip, Mici
Pelakon: Naqiu,Shah, Muz, Didi, Zul, Shamsul Azzman, Nurul Akma Afida
Keywords: Malefriendship in motion pictures; Adventure films