Fiqh wanita - Badrul Amin Bahron; Salbiah Omar (Kuala Lumpur : Asa Vision Sdn Bhd)
Fiqih wanita panduan khusus untuk muslimah, membimbing ke arah kesempurnaan hidup di dunia dan akhirat
Keywords: Islamic law; Women in Islam