Gerak khas the movie II - Yusof Haslam, Datuk (Kuala Lumpur : Skop Productions, 2002)
Inspektor Mazlan dan inspektor Aleza ditugaskan untuk menyiasat salah satu dari sindiket dadah terbesar di Malaysia yang diketuai oleh Raziman. Pada masa yang sama, TVKL cuba mendedahkan aktiviti pengedaran dadah di bandar ini. Unit Gerak Khas terpaksa menghadapi banyak halangan dalam mengatasi menyelesaikan kes ini
Title from title screen
Penyunting, Salehan Shamsuddin ; muzik, P.H. Lim
Pelakon: Abby Abadi, Juliana Banos, A.C. Mizal, Yusry, Azri Iskandar
Keywords: Police films