Rebab irama jiwa Melayu - Mustapha Maarof (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Sebuah dokumentari mengenai seni kraf di Malaysia memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional
Penerbit eksekutif, Rita Mary Gasper ; penyunting, Raziman ; skrip, Syed Zulkifly
Suara latar: Ngasri Sain
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Malays -- Malaysia -- Music