Salam nusantara 6 : Brunei Darussalam - Abu Hassan Morad, 1957- (Kuala Lumpur : Layar Consult, 2002)
Sebuah dokumentari
episod 1. Melayu Islam beraja - episod 2. Tunggak kemakmuran - episod 3. Pewaris negara - episod 4. Dari naugan kubah - episod 5. Perhiasan bangsa - episod 6. Rezeki melimpah - episod 7. Semangat silam - episod 8. Gamitan damai - episod 9. Kampung Ayer - episod 10. Subur bercambah - episod 11. Budi bumi - episod 12. Sebilion tong - episod 13. Bicara naluri
Copy available in DVD format
Skrip, Ismail Kasim, penerbit eksekutif, Abdul Halim Che Pa
Suara latar: Ismail Kasim
Keywords: Islam -- Brunei; Islam -- Brunei -- History; Islam -- Brunei -- Social aspects; Islam -- Brunei -- Political aspects