Ragam P. Ramlee - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Merdeka Filem Setudio [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Productions [distributor])
Sebuah filem Melayu berlainan corak arahan Tan Sri P. Ramlee (A.M.N): Muzikal, komidi, drama
Keywords: Musical films -- Malaysia; Melodrama in motion pictures