Catatan sejarah masjid-masjid negara Brunei Darussalam - Awang Metussin Haji Baki, Haji (Bandar Seri Begawan : Jabatan Hal Ehwal Syara'iah, Kementerian Hal Ehwal Ugama, 1993)
History of mosques in Brunei
Includes bibliographical references and indexes
In Malay
Keywords: Mosques -- Brunei -- History; Islam -- Brunei -- History