Softrade panduan solat ke arah mendirikan solat yang lengkap dan sempurna (Shah Alam : Software Trading, 1999)
Merangkumi : wuduk dan tayamum, azan dan iqamah, cara mengerjakan solat, bacaan doa selepas solat, wirid dan solat-solat sunat.
Minimum system requirement : PC with 486DX2, 8 MB RAM,6 MB free space, Win 95/98, CD-ROM Drive, Sound card.
Keywords: Prayer -- Islam