Ke arah haji mabrur - KD Production (Petaling Jaya : KD Production)
Isi kandungan : biodata penceramah, keistimewaan dan hikmah haji, syarat-syarat haji, peringkat haji, persediaan dan langkah-langkah menunaikan haji.
CD-ROM ini di sertakan dengan senaskah buku : Himpunan doa-doa dan terjemahannya
Disampaikan oleh: Tuan Haji Md. Daud b. Che' Ngah
Keywords: Muslim pilgrims and pilgrimages