Gilang Gemilang Aidilfitri - Zaini Nordin (Kuala Lumpur : Warer Music, 2001)
Mengandungi 16 lagu-lagu hari raya lama dan baru.
Penerbit eksekutif, Nasser Abu Kassim
Penyanyi: M.Nasir, Azlina Azizi, Othman Hamzah, Dayangku Intan, Saleem, Jamal Abdillah, Jay Jay, Uji Rashid, Hail Amir, Nowseeheart, Rem dan Ajai
Keywords: Song, Malay; Collections