Senandung Aidilfitri - Afzainizam Ismail; Suwah Enterprise (M) Sdn. Bhd. (Batu Caves : Guntur Records)
Mengandungi 10 lagu dengdangan penyanyi-penyanyi lama
Penerbit eksekutif, Ikhtiman Ismail
Penyanyi: Nas Atea, Ally Noor, Wan RAzak, Mastura dan Ida Mustaffa
Keywords: Song, Malay; Collection