Debu-debu kasih - Pansha ([S.l.] : Berjaya Film Productions)
Sebuah filem Melayu mengisahkan tentang kehidupan Suzana
Penerbit eksekutif, Rosham Nor ; penyunting, Elias Mydin ; skrip, Md. Lazim Endut
Sham'Visa', Aida Aris, Raja Azura
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures