Azizah - Nik Mohd Fadzil Hassan ([S.l.] : Fuego Production [production company] ; Kuala Lumpur ; Cipta Video [distributor])
Sebuah filem Melayu klasik arahan Arief Karmahani
Karya, Osman Abady ; pengarah fotografi, Jamal Maarif
Wafa Abdul Kadir, Badrul Muhayat, Ebby Saiful, Khalid Salleh, Rosnani Jamil
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Women -- Malaysia -- Social conditions -- Drama