Hanya kawan - Ruhani Abd Rahman; Harith Iskander ([S.l.] : Nizarman [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Harith Iskander
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Abdul Raouf Abd Rahman ; skrip, Harith Iskander ; pengarah fotografi, Indra Che Muda
Ella, Hans Isaac, Harith Iskander, Jojie, Bernie Chan, Korie
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama