Scoop - Aziz M. Osman; Abd. Rahim Abd. Rahman ([S.l.] : Penglipurlara [production company] ; Kuala Lumpur ; Associated Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Aziz M. Osman
Pengarah fotografi, Bada
Hans Isaac, Haliza Misbun, Zulkifli Zain, Redzuan Hashim, Irene Santiago
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures