Nafas cinta - Jailani Ghani ([S.l.] : Astro Shaw)
Sebuah filem Melayu yang berkisar tentang kisah percintaan Suria dan Amir
Penyunting, Elias Mydin ; pengarah fotografi, Indra Che Muda ; skrip, Ismail Ahmad, Radzi Sayed
Awie, Maizurah Hamzah, Rosyam Nor, Arni Nazira, Norman Hakim, Jalaludin Hassan
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama