Kad cinta - Julie Dahlan ([S.l.] : J.D. Productions, 1995)
Sebuah filem Melayu arahan Julie Dahlan
Penerbit eksekutif, Linda Zainudin ; penyunting, Mariam Ibrahim ; skrip, A. Wahid Nasir
Nasha Aziz, Badrul Muhayat, Hairie Othman
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama