Negeri Sembilan panduan pelancongan - Kerajaan Negeri Sembilan (Negeri Sembilan : Kerajaan Negeri Sembilan, 1999)
Memaparkan tempat-tempat menarik sekitar Negeri Sembilan serta acara-acara menarik di Negeri Sembilan sempena tahun melawat Negeri Sembilan 1999
Video terdapat dalam tiga bahasa iaitu Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris dan Mandarin
Keywords: Negeri Sembilan -- Description and travel