Kayak - Zulkifly Abu Kassim (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang aktiviti berkayak dan juga menerangkan teknik-teknik dan peralatan yang digunakan untuk sukan berkayak di arus deras dan jeram-jeram
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, Zulkifly Abu Kassim
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Kayaking; Kayaks