Salam nusantara - Abu Hassan Morad, 1957-; Ahmad Izhar Mohd. Noor (Kuala Lumpur : Layar Consult)
Sebuah dokumentari khusus untuk mencungkil potensi dan kekuatan umat Islam yang terdapat di negara-negara di rantau nusantara khususnya Kemboja
episod 1. Satu hati satu wawasan - episod 2. Jiwa merdeka - episod 3. Bumi bertuah - episod 4. Semangat waja - episod 5. Rezeki di puncak - episod 6. Gigih bermakna - episod 7. Dilema anak muda - episod 8. Kriss de Angkor - episod 9. Amanah rasul - episod 10. Mengukir nama - episod 11. Jejak berjasa - episod 12. Berdiri sama tinggi - episod 13. Jasa perantau
Copy available in DVD format
Suara latar: Mohd Yusof Sabri
Keywords: Islam -- Cambodia; Islam -- Cambodia -- History; Islam -- Cambodia -- Social aspects; Islam -- Cambodia -- Political aspects