Vietnam (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1994)
Video ini memberi sekali imbas gambaran tentang rakyat, budaya, ekonomi dan prospek di Vietnam.
J.1. Episod 1 (Sekali imbas) + Episod 2 (Rakyat & budaya) - J.2. Episod 3 (Ekonomi) + Episod 4 (Prospek).
Judul diambil dari kotak video.
Salinan ke-VHS tidak dapat dibuat.
Keywords: Vietnam -- Social life and customs; Vietnam -- Economic conditions; Vietnam