Untukmu Bosnia (Petaling Jaya : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 1995)
Pada 8 Ogos 1995, krew TV3 telah menyeberangi sempadan Croatia dan menjelajahi bumi Bosnia-Hercegovina dengan misi utama mereka bukan sahaja membuat liputan mengenai penderitaan penduduk Bosnia di kem pelarian malah termasuk tugas berat yang terpaksa dipukul oleh tentera Bosnia akibat sekatan senjata
Copy available in DVD format
Keywords: War victims -- Bosnia and Hercegovina; Bosnia and Hercegovina -- History -- 1992