Tuntutan solat solat dan cara memulainya - Seruan Hasrat Murni Sdn Bhd ([S.l.] : Seruan Hasrat Murni [production company] ; Shah Alam : Comtrans [distributor])
Bahagian A mengandungi solat, azan, wudhu, tertib solat iaitu solat fardhu subuh ; Bahagian B mengandungi solat zuhur, asar, maghrib dan isya' ; Bahagian C mengandungi solat jumaat, solat jenazah, solat ghaib, keringanan dalam solat, Qasar dan Jama' ; Bahagian D Qadha, solat bagi orang sakit, macam-macam sujud, surah-surah pendek dan kumpulan doa
Copy available in DVD format