Sembilu (Kuala Lumpur : Cipta Video Sdn. Bhd., 1994)
Kisah percintaan tiga segi dikalangan remaja.
Zaina Zain, Erra Fazira dan Awie.
Keywords: Love stories, Malaysian (Malay) -- Drama; Love in adolescene -- Malaysia -- Drama